Despre

White Works

Pionieri

în domeniu

Suntem un laborator de tehnică dentară care încă din 2002 și-a luat angajamentul de a fi un partener de încredere în domeniu, cu o orientare continuă spre performanță, calitate și rezultate durabile care au ca scop final binele pacientului.

Emblema White Works este tehnicianul Nicolae Gherman, care prin pasiune, talent și multă dedicare a reușit să transforme White Works într-un brand de referință în domeniul tehnicii dentare din România. Nicolae Gherman poate fi considerat și un pionier în domeniul esteticii dentare și al implantologiei din Iași.

Se poate spune chiar că laboratorul White Works este o școală informală de tehnicieni dentari, avându-l ca mentor pe Nicolae Gherman, cel care a format și inspirat mulți tehnicieni dentari, o parte dintre aceștia având astăzi chiar propria afacere în domeniu.

Tehnică

și artă

Încă de la început, ne-am poziționat pe piață ca fiind un laborator care își dorește să realizeze lucrări ce se caracterizează prin excelență și sunt adresate unui grup țintă ce conștientizează importanța calității serviciilor și produselor de tehnică dentară.

Dorim ca pacienții să înțeleagă că un dinte este un organ nou introdus în organism și că trebuie tratat ca atare. În primul rând, acesta trebuie să fie funcțional, iar mai apoi estetic, ceea ce presupune o muncă asiduă, realizată cu grijă până la cel mai mic detaliu.

Astfel, lucrăm la nivel nanometric, acordând timp fiecărei măsurători și asigurându-ne că nu omitem niciun detaliu. Relația cu pacienții este foarte importantă și de aceea îi așteptăm să ne treacă pragul ori de câte ori este nevoie pentru a le oferi cele mai bune soluții conforme cu diagnosticul pus de medicul stomatolog.

Într-o continuă dezvoltare, în 2014 am deschis un nou laborator în Suceava, pentru a fi cât mai aproape de o parte din colaboratorii noștri din zonă. Așadar, suntem prezenți în două orașe din țară și produselor noastre sunt distribuite la nivel național. 

Echipa

Ne mândrim cu o echipă plină de entuziasm și dorință de învățare. De-a lungul anilor, am primit în echipa noastră peste 100 de interni, cărora le-am insuflat pasiunea pentru tehnică dentară. Alături de noi au rămas cei mai buni și cei mai motivați să devină profesioniști în domeniu.

Acest laborator îți oferă prilejul de a învăța toate etapele de la un maestru.

Am un șef deosebit, cu simțul umorului dezvoltat, dar și care îmbină plăcerea și arta. Domnul Gherman este omul de la care pot învăța orice, nu numai legat de tehnica dentară. Este un șef tip enciclopedie.

Andrei

angajat de 2 ani

Am avut ocazia să lucrez în mai multe laboratoare de tehnică dentară, însă nicăieri nu am învățat atât de multe lucruri despre meseria mea ca la White Works. Am fost învățată să fac lucrurile corect și temeinic pentru a aduce iar zâmbetul pe buze pacienților noștri.

Perfecționist este cuvântul care îl caracterizează cel mai bine pe Nicolae Gherman.

Claudia

angajată de 2 ani

Îmi place foarte mult aici, este un loc de muncă în care nu am simțit niciodată stres, mi-aș dori să ies la pensie de aici.

Ionuț

angajat de 3 ani

Îmi place de domnul Gherman pentru că este o carte deschisă și are o cultură foarte vastă, nu doar în domeniul tehnicii dentare.

Andrei

angajat de 3 ani

DEMO01